usjussi

Äijät ja fiksut naiset

Tänä aamuna MTV3:ssa klo 7.15 oli ilo kuunnella PS:n naisenergiaa pulppuavaa Riikka Slunga-Poutsaloa, jolla asiat ovat hallinnassa. Samalainen henkilö on Pirkko Ruohonen-Lener. Soinikin huolestui jo siitä, että SDP:n Jutta Urpilainen on jätetty äijälauman poljettavaksi. Lauri Ihlainen on hänen mielestään mies paikallaan, joka uskaltaa avoimesti tukea Juttaa.

Kun puoluepamput sisäisesti kasvattavat "äijälaumaansa" poulueiden johdossa, toivon, että kaikki naiset lähtisivät sankoin laumoin äänestysluukuille puhumattakaan miehistä, jotka rakastavat fiksuja naisia ja pudottavat lähtöruutuun tuon vastenmielisen äijämarssin.

Ei Antti Rinteen eikä Jari Lindströmin esiintyminen ja puheet loistaneet niin tiedoiltaan kuin älyllään muuta kuin korkeitaan jargonien SM-kisoja.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Mikko Saarinen

Tuosta "naislaumasta" on vaan niin kova kilpailu äänestysmarkkinoilla, että siitä ei jää puoluetta kohti montaakaan prosenttia jaettavaa. Kaikki puolueet ovat nyt akateemisten virkanaisten asialla olevia feministipuolueita.

Perussuomalaiset ovat ainoana puolueena reilusti äijäpuolue, kun kukaan muukaan ei äijien asiaa aja. Äänestäjistä lähes 50 prosenttia on miehiä. Sen on saanut varsinkin SDP viime aikoina tuta.

Tulisiko siis myös perussuomalaisten ryhtyä ajamaan femimismin ideologiaa ja keskittyä naisäänestäjiin jättämällä "äijät" ulos johtopaikoilta?

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

"oli ilo kuunnella PS:n naisenergiaa pulppuavaa Riikka Slunga-Poutsaloa, jolla asiat ovat hallinnassa."

Mitkä asiat?
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014020418005447_u...

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Linkkiin viitaten: Slunga-Poutsalo on ilmeisesti laittanut persujen ylimieliset äijät kuriin ja järjestykseen.

Käyttäjän usjussi kuva
Heikki Karjalainen

Markku

Juuri tässsä tapauksessa Riikka Slunga-Poutsalon tv-haastattelu.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset