usjussi

Lyly-Lyly näytä "munas" !

Lauri Lyly on edennyt Tampereen pormestariohjelmassa kiitettävästi poiketen siitä, miten aikaisemmin on tehty. Ennen sovittiin valtakoaliitiot ja sitten ohjelma. Nyt Lyly teki päinvastoin- nyt tehtiin ensin ohjelma, johon mahdollisimman laaja porukka voi sitoutua. Näyttää hyvältä idealta.

Kun vielä vihreät saavat luottamuspaikkansa sovituksi, ollaan pitkällä.

Kalellakin symppaa henkilönä Lylyn kanssa, joka on paljon "ikikokkarilta"- mutta nythhän on asia kokonaan Tampereesta. Ja, Areenalle saadaan MM- kisat, kun vielä kaikenvastustaja, ex-persu, Raevaaran jne..valitukset saadaan oikeusasteilla kumottua- vetäisivät kät..  ei kun pois.

Jos sellainenkin vaikea asia on saatu sovituksi kuin Eteläpuiston puistomainen kehittäminen ja Areenan  vieminen eteenpäin ja valitukset kumottua, antaisin itse Lylylle omat housuni huonoine vetoketjuineen... pitkällä ollaan.

Se hieman harmittaa, että SDP ja Rinne kosivat nyt Lylyn markkinoimaan puolueohjelmaansa, joka ei ole Tampereen asiaa kuin vain osaltaan, mutta ei koaliitioineen mitenkään tässä tilanteessa. Tässä kohdassa Lyly voi vetää vetkarinsa kiinni.

Rakastamallemme pormestari Anna- Kaisa Ikoselle toivomme kaikkea hyvää- sen hän on ansainnut.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat