usjussi

Uutisten juhlapäiväkö, Jokelan koulusurman 10-vuotispäivä- voi h....tti !

En voinut ilman otsikkoa kiertää tai kertoa närkäsystäni tällaisiin uutisellisiin "juhla-muistopäiviin".

Miksi niillä taas revitään kauhuja ja kuolemaa kohdanneiden omaisten haavoja auki. Eikö haavat saisi rauhassa arpeutua? Hävetkää !

Skuuppijouranalismi kukoistaa vain tällaisten asioiden repimisellä. Repisivät journalistit nyt pieniksi palasiksi edes tämä uusi veroparatiisijuttu, kaivaisivat esiin asianosaiset henkilöt ja ne päättäjät ja organisaatiot, jotka edelleen mahdollistavat raadollisen veronkierron. Sellaisella olisi tilausta korjata epäoikeudenmukaisuuksia yhteiskunnassa kuin otsikon kertomalla.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän Kalle kuva
Kalle Pohjola

No vähän kulmakarvat kohosivat minullakin kun tämän luin. On sitä uutisointi hakoteillä.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

'”Toivomme hyvin pidättyväistä lähestymistapaa Jokelan koulusurmien vuosipäivään. Haluamme, että kouluissa säilyy täysi työrauha ja että omaisten ja läheisten oikeutta surra rauhassa kunnioitetaan”, totesi Tuusulan kunnan opetuspäällikkö Markus Torvinen kunnan lähettämässä tiedotteessa.'

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005406060.html

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Tahtoisitko ehkä,että asiasta vaijettaisiin?

Minusta Suomessa vaijetaan liian monesta asiasta ja kuvitellaan niiden silti vaikuttavan ja taas toisaalta niistä asioista mistä kannattaisi olla puhumatta puhutaankin jatkuvasti.

Käyttäjän usjussi kuva
Heikki Karjalainen

Tällaisista saa vaieta. Kyllä omaiset ja viranomaiset varmasti muistavat ja tietenkin lööpit. Kerrohan, mitä hyötyä revittelystä 10 vuoden jäkeen on ?

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Se on tosiasia eikä tosiasioiden kertomisessa ole mitään revittelyä. Toisaaltaan se muistuttaa myös asioiden seuraamuksista ettei kaikki aina ole niin yhdentekevää miten käyttäydymme toisiamme kohtaan.

Toimituksen poiminnat